Translate

mercoledì 2 dicembre 2009

Romantismul: lung de cînd relația


Romantismul este poate cea mai frumoasă experiență într-o relație și lucru pe care simțim că îl pierdem cu trecerea timpului. Contrar temerilor noastre, cercetătoarea Bianca P. Acevedo, de la Universitatea din California, a observat că de fapt romantismul este principalul factor al fericirii cuplurilor, atat în relațiile pe termen lung, cît și în cele pe termen scurt.



Potrivit unui studiu recent, publicat de Asociaţia Psihologică Americană, romantismul într-o relație nu este o variabilă, ci o constantă, un factor care trebuie să evolueze împreună cu cei doi parteneri. Romantismul este cel răspunzător de înțelegerea dintre parteneri, de fericirea lor, deoarece în viața caracterizată de romantism lipsește componenta obsesivă.



Deci fiți atenți, romantismul și dragostea sunt primele elemente de care trebuie să avem grijă, dacă vrem să ne caracterizăm viața intimă ca fiind plină de împliniri și fericire! Contrar temerilor generale, amandouă pot să dureze o viață, timpul nu trebuie neapărat să le afecteze!

sursa: StiintaAzi

Nessun commento:

Posta un commento

google-site-verification: google0daff7fd0b560645.html